Іршавські єгері та лісівники затримали браконьєра

Єгері та лісова охорона Довжанського лісомисливгоспу затримали браконьєра, який порушив правила полювання у лісі.   Одним із основних завдань лісової охорони є ведення лісового та мисливського господарства, дбайливе...

Єгері та лісова охорона Довжанського лісомисливгоспу затримали браконьєра, який порушив правила полювання у лісі.

 

Одним із основних завдань лісової охорони є ведення лісового та мисливського господарства, дбайливе відношення до природи, охорона і відтворення мисливської фауни. Так, цими вихідними працівниками Білківського лісництва було проведено рейд по виявленню браконьєрства у лісових масивах лісництва.

 

«В результаті рейду працівниками державної лісової охорони та єгерської служби було виявлено мешканця с. Імстичево, який знаходився в лісфонді з мисливською собакою без нагляду над нею. Собаку було спіймано, а на порушника складено протокол про адміністративне порушення. Адже відомо, що мисливські собаки без нагляду в лісі можуть завдати більшу шкоду, ніж браконьєр з рушницею, особливо молодняку лісових звірів та птахів. Збитків, нанесених мисливському господарству не було», - констатували працівники ДП «Довжанське ЛМГ».

 

Нагадаємо, що за порушення правил полювання та термінів полювання в лісі особи можуть притягуватися до адміністративної відповідальності за ст.85 КУпАП, що тягне за собою накладання штрафу на громадян від шести (102грн.) до шістдесяти (1020грн.) неоподаткованих мінімумів доходів громадян, на посадових осіб – від тридцяти (510грн.) до дев'яносто (1530грн.), неоподаткованих мінімумів доходів громадян.


Єгерська служба ДП
«Довжанське ЛМГ» регулярно проводить рейди з виявлення порушників Закону України «Про мисливське господарство та полювання».

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар:


(I can not read the code)