Привітання з Днем Працівника Лісу

Ліс - ось справжній, живий скарб нашої землі.  Ліс - це душа всієї планети. Його раціональне і розумне використання дарує людям тепло і затишок. Люди, які професійно стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому...

Ліс - ось справжній, живий скарб нашої землі.

 Ліс - це душа всієї планети.

Його раціональне і розумне використання дарує людям тепло і затишок.

Люди, які професійно стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві, давно і справедливо заслуговують глибокої поваги і високого авторитету. У новому українському законодавстві День працівників лісу закріплений Указом Президента Україні від 28-го серпня 1993-го року № 356/93 і святкується традиційно у третю неділю вересня.

День працівників лісу, це професійне свято відзначають не тільки фахівці лісового господарства, лісової охорони, лісозаготівельних, целюлозно-паперових, деревообробних підприємств, але і всі ті, хто з любов'ю і повагою ставиться до лісу.

У професійне свято працівників лісу ми приєднуємося до привітань на адресу всіх, хто не байдужий до проблем лісового господарства, хто своєю працею і турботою сприяє його збереженню та примноженню, хто просто любить, береже і рятує ліс.

Дякую усім працівникам галузі та ветеранам лісової служби за сумлінну та невтомну працю.

Від усієї душі бажаю вам та вашим родинам міцного здоровʼя, Божого благословення, добробуту і стабільності, оптимізму. Вагомих здобутків у професійній діяльності, успіхів у реалізації задумів та натхнення від природи.

 

 

 



З повагою та найкращими вітаннями                    Сергій ПОПДЯКУНИК

Директор ДП «Довжанське ЛМГ»

 

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар:


(I can not read the code)