ЗАХИСТ ПРОЕКТІВ ЛІСОВИХ КУЛЬТУР

Особлива увага зараз приділяється збереженню та максимальному використанню природного поновлення господарсько-цінних порід при проведенні робіт із лісовідновлення, 13 лютого 2020 року у приміщенні адмінбудівлі державного...

Особлива увага зараз приділяється збереженню та максимальному використанню природного поновлення господарсько-цінних порід при проведенні робіт із лісовідновлення, 13 лютого 2020 року у приміщенні адмінбудівлі державного підприємства «Берегівське лісове господарство» відбулося засідання комісії з розгляду та підготовки проектів лісових культур та природного поновлення на 2020 рік у складі представників обласного управління лісомисливського господарства та доцента кафедри лісівництва УжНУ Фелікса Гербута.
Із метою контролю за своєчасним залісненням зрубів, відновленням корінних деревостанів та реконструкцією похідних насаджень, комісія розглядала представлені підприємствами проекти лісових культур та природного поновлення, баланси садивного матеріалу, облік лісокультурного фонду підприємств.

Цьогоріч лісокультурна кампанія державного підприємства «Довжанське лісомисливське господарство» складає 89,7 га, з них лісові культури займають 30 га, природне поновлення лісу – 59,7 га. Відсоток природнього поновлення складає 67 %, а  це свідчить про те, що переважає природній спосіб відновлення лісу, що в свою чергу є наближеним до природи. Тож працівники ДП «Довжанське ЛМГ» захистили свої проекти лісових культур та природного поновлення і чекають весни, аби «втілити їх у життя».

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар:


(I can not read the code)