Виробнича нарада в ДП «Довжанське ЛМГ»

3 квітня 2015 року в державному підприємстві «Довжанське лісомисливське господарство» відбулась виїзна виробнича нарада  за участі начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Липчея...

3 квітня 2015 року в державному підприємстві «Довжанське лісомисливське господарство» відбулась виїзна виробнича нарада  за участі начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Липчея М.С., заступника начальника управління Кия В.В., начальника відділу охорони, захисту лісу та внутрішнього аудиту управління Палінкаша І.В., лісничих, начальників виробничих підрозділів та працівників апарату управління державного підприємства.
В ході виробничої наради обговорені питання виконання лісомисливським господарством виробничих завдань поточного року, стан охорони лісів від незаконних рубок та пожеж.
Звернуто особливу увагу  на питання лісокультурної компанії, охорону лісу від пожеж, невиконання планових завдань з реалізації лісопродукції та допущення спаду виробництва в порівнянні з відповідним періодом минулого року.
Здійснено огляди в натурі   промислово-виробничої дільниці в с. Бронька, виробничих об’єктів Довжанського, Білківського, Загатського, Великодільського лісництв.
По підсумках виробничої наради прийняті відповідні рішення щодо усунення виявлених недоліків,  підвищення ефективності роботи всіх структурних підрозділів.
Одночасно  прийнято рішення  в кінці квітня місяця на базі ДП «Довжанське ЛМГ» провести підсумкове засідання, присвячене  Дню охорони праці.

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар:


(I can not read the code)