ВІДКРИЙТЕ САЙТ, МИ АБСОЛЮТНО ДОСТУПНІ…

Прикмета часу, прикмета хорошої ділової репутації та й просто виробнича необхідність – наявність  офіційного сайту у організації або підприємстваа незалежно від форми власності, сфери діяльності та виробничої чи фінансової...

Прикмета часу, прикмета хорошої ділової репутації та й просто виробнича необхідність – наявність  офіційного сайту у організації або підприємстваа незалежно від форми власності, сфери діяльності та виробничої чи фінансової потужності.

-- Від кадрового складу наших працівників, до площ лісовідновлення – про все це може дізнатися будь-хто, хто цікавиться всіма аспектами діяльності державного підприємства «Довжанське лісомисливське господарство», -- стверджує головний лісничий Олександр Євгенович

Інтернент-простір по-справжньому сприяє взаєморозумінню лісівників із найширшими колами громадськості. На офіційному сайті http://dovgelis.org.ua/golovna.html  окрім головної сторінки постійно оновлюються так само: «Підрозділи», «Напрями», «Інформація», «Сертифікація лісів», «Прайси», «Контакти».

«Закріплений» за нашим сайтом керівник середньої ланки Андрій Озарко. Попри те над його інформаційним наповненням, оновленням профільних сторінок систематично трудяться практично всі відповідальні працівники адмінапарату та технічних служб. Якщо пройтися по сайту то можна  докладно ознайомитися про віковий склад працівників, гендерну їх пропорцію. Будь-які зміни, новини вносяться оперативно і якісно. 

Для нас, працівників лісової галузі важливі всі напрямки. Так само для колег-професіоналів. Попри те є сторінки, які більше цікавлять представників громадськості, окремі персоналії.

-- Ми розуміємо, що не всі аспекти  повсякденної нашої діяльності в однаковій мірі нейтрально сприймаються користувачами інтернет-ресурсів, -- говорить директор ДП «Довжанське лісомисливське господарство» Василь Іванович Ледней. --  Тим не менше  ми з повагою  ставимося до будь-кого хто «заходить»  до нас на сайт.

 Якщо загальні дані  переглядаються  порівняно мало, то деякі «переваги»  тут уже має найбільш розгалужений розділ «Напрями» у якому є підрозділи: лісорозведення та лісовідновлення; підвищення  продуктивності та поліпшення  якісного складу лісів; охорона і захист лісів; лісокористування; мисливське господарство; шкільні лісництва; рекреація; розвиток лісової інфраструктури.

Так само  сторінка «Інформація» не вся однаково цікава для загалу. І це природно. Отож не без іронії можемо стверджувати, що працівників лісової галузі за останні десятиліття не піднімав на кпини тільки лінивий. Що ж  ми повинні і сприймаємо  професійну критику, діловий підхід у заувагах до нашої роботи. Ніколи жоден справжній патріот свого краю,  а такими є по суті абсолютна більшість працівників нашого підприємства,  не сприйме огульного паплюження   справи свого життя – охорони і примноження лісових багатств краю  В цьому аспекті слід сказати, що найбільш прискіпливо  слідкують за лісозаготівлею  у наших угіддях. Ця сторона виробничої діяльності підприємства так само максимально відкрита для всівх бажаючих отримати повну інформацію.  Ми публікуємо  довідковий матеріал –перелік необхідних документів для складання  договору на лісозаготівлю  суб’єктами  підприємницької діяльності, лісорубні квитки, плани та звіти  щодо роботи підприємства та  іншу подібного роду  детальну інформацію.

Завжди раді всім і кожному хто із щирими і благородними намірами «заходить» на нашу офіційну сторінку.

Марія БОЙКО,

Провідний інженер з лісових культур державного підприємства «Довжанське лісомисливське господарство».

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар:


(I can not read the code)