ВЧИТИ І ПОВТОРЮВАТИ, ЩОБ ЗБЕРЕГТИ ЗДОРОВ’Я І ЖИТТЯ

Як і належить, нараду-семінар  з нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони праці закарпатські лісівники розпочали на діючій лісосіці головного користування у кварталі 14, виділі 20  в урочищі  Загатського...

Як і належить, нараду-семінар  з нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони праці закарпатські лісівники розпочали на діючій лісосіці головного користування у кварталі 14, виділі 20  в урочищі  Загатського лісництва  ДП «Довжанське лісомисливське господарство».
Проходячи пологим схилом вже розробленої лісосіки, яка була не більше 15 градусів, що  за нормативами також належить до рівнинних ділянок, як Михайло Степанович, так і Василь Васильович та окремі керівники інженерних служб лісогосподарюючих підприємств звертали увагу як на окремі упущення при розробці лісового масиву, так і на позитивні напрацювання. Паралельно по ходу обговорення можливого розкряжування зваленого дерева, начальник Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства   М.С.Липчей зробив серйозний акцент на визначення сортименту деревини.  Так само про економічну складову, паралельно із дотриманням  безпечних умов праці Михайло Степанович говорив і  на виробничій дільниці «Довге» в с.Бронька. Якщо в урочищі Загатського на лісосіці пояснення давали лісничий  В.С.Мисло, головний лісничий  держпідприємства О.Є.Шкарупа та головний інженер лісомисливського господарства  В.І.Ледней, то в Броньці   –  начальник ВД «Довге» В.І.Шрам і В.І.Ледней. Окрім  всього іншого Михайло Степанович зауважив на мобілізаційних і потенційних можливостях колективу ДП «Довжанське ЛМГ» в плані поліпшення умов праці  колективу дільниці та культури виробництва, порівнявши  стан справ,  який був  у «Довгому» за кілька днів до цього і на час проведення наради-семінару.
В цілому по галузі  та по окремих підприємствах стан охорони праці та виконання заходів щодо профілактики виробничого травматизму підприємствами безпосереднього підпорядкування за 2014 рік достеменно проаналізував  Омелян Іванович Бровдій –головний спеціаліст відділу лісових ресурсів та охорони праці ЗОУЛМГ.  Фінансування, проведення перевірок  не завжди може приносити очікуваний позитивний результат, якщо  в їх основі буде формальний підхід. Такий висновок можна зробити із оприлюднених доповідачем тез.
Заступник начальника Закарпатського обласного управління  лісового  та мисливського господарства В.В.Кий підсумовуючи роботу наради-семінару вручив перехідний кубок «Краще  підприємство з питань охорони праці» ДП «Рахівський ЛДГ».

Прес-служба ДП «Довжанське ЛМГ»

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар:


(I can not read the code)