Сходи ялини європейської

Інтерес суспільства до роботи лісового господарства вимагає постійної публічності. Часто-густо «людям лісу» доводиться доносити важливість тих чи інших робіт у лісі до громадськості. Робота у лісі вкрай непроста, відповідальна і,...

Інтерес суспільства до роботи лісового господарства вимагає постійної публічності. Часто-густо «людям лісу» доводиться доносити важливість тих чи інших робіт у лісі до громадськості. Робота у лісі вкрай непроста, відповідальна і, на жаль, малознайома для більшості людей, що не пов’язані з лісівничою професією. Разом з тим «люди лісу» роблять щоденно цю роботу. Проводять догляд за культурами, за сіянцями в розсадниках, оберігають лісові масиви від самовільних рубок, самотужки прибирають їх від стихійних сміттєзвалищ, облаштовують місця для відпочинку, заготовляють насіння і проводять цілий ряд біотехнічних заходів у мисливських угіддях, займаються заготівлею деревини. У цій роботі керуються принципами сталого невиснажливого користування.
Постійно наголошуючи на тому, що лісовідновлення є пріоритетом у лісогосподарській роботі, , довжанські лісівники облаштували розсадник по вирощуванню сіянців для відновлення лісів з штучним крапельним орошенням та спеціальною технологією, і це дало свої результати вже сьогодні. Маємо прекрасні сіянці ялини та інших лісових порід.
Тож нав’язаний суспільству стереотип, що лісівник лише рубає ліс, чи те, що він далекий від культурного життя не має права на існування у нашому часі.

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар:


(I can not read the code)