Обговорили весь спектр діяльності

Порядок денний виробничої наради в ДП «Довжанське лісомисливське господарство» 8-го лютого був доволі обширний – сім питань. Насамперед про функціонування адміністративно-громадського контролю ІІІ ступеня розповів провідний ...

Порядок денний виробничої наради в ДП «Довжанське лісомисливське господарство» 8-го лютого був доволі обширний – сім питань. Насамперед про функціонування адміністративно-громадського контролю ІІІ ступеня розповів провідний  інженер з охорони праці  Павло Поковба. І в короткій і в стислій формі він практично проаналізував  кожне із спільних засідань, що проходили щомісяця у минулому році.

Директор підприємства Василь  Ледней  поінформував  керівний склад ДП «Довжанське ЛМГ» про нараду в обласному управлінні  лісомисливського господарства, яка відбулася  в Ужгороді 6-го лютого та визначив завдання, що  випливають із накреслених  на ній перспектив роботи лісової галузі Закарпаття у 2018-ому році.

Всебічний аналіз господарської діяльності держпідприємства у минулому 2917-ому році по всіх напрямках почергово  зробили головний інженер Віталій Шрам, головний лісничий Олександр  Шкакрупа, головний економіст Василь Батрин та головний бухгалтер  Мар’яна Вовканич.  Мар’яна Василівна   окремо зупинилася  також на відпуску лісової продукції.

Олександр Шкарупа  по-особливому наголосив на серйозному підході до проведення  таксації мисливських угідь

Так само Олександр Євгенович озвучив перед лісничими державного підприємства «Довжанське лісомисливське господарство»  провести роботу по оформленню  території  лісового фонду, навівши як хороший приклад проведену роботу  лісничим Довжанського лісництва Михайлом Криницьким.

Головний економіст підприємства Василь Батрин докладно зупинився на особливостях підготовки та проведення аукціонів.

Підсумовував роботу директор держпідприємства Василь Ледней, а  також визначив терміни виконання завдань перед головними спеціалістами та керівниками структурних підрозділів.

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар:


(I can not read the code)