Нарада

Валерій Мурга: «Лісова галузь Закарпаття» - галузь, яка і надалі повинна служити збереженню багатому лісом краю, а лісівники відчувати надійний тил підтримки» Напередодні Міжнародного жіночого свята на підсумкову річну за 2017...

Валерій Мурга: «Лісова галузь Закарпаття» - галузь, яка і надалі повинна служити збереженню багатому лісом краю, а лісівники відчувати надійний тил підтримки»

Напередодні Міжнародного жіночого свята на підсумкову річну за 2017 рік колегію, у суботу, 3 березня, зібралися потужні трудові колективи закарпатських держлісгоспів.

Зустріч присвячена попереднім підсумкам роботи Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства та держлісгоспів у 2017 році та окреслення роботи на 2018-й.

Цього разу колегія не була польовою, як це традиційно заведено, адже на відміну від попередніх, на сьогоднішній були також присутні начальники відділів Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства, директори, головні лісничі, головні інженери, головні економісти, головні бухгалтери, лісничі, голови профспілкових комітетів.

Підбиваючи підсумки 2017 року та відповідаючи на питання представників мас-медіа, головний лісівник Закарпатської області Валерій Мурга відзначив:

«Сьогоднішня колегія - підсумок роботи всіх лісогосподарських підприємств за 2017-й рік, оскільки того місяця відзвітувалися лісівники в облуправлінні, опісля чого та ж процедура була відбувалась для працівників Закарпатського ОУЛМГ перед вищим керівництвом - колегами з Державного агентства лісових ресурсів. Хочу зазначити, що наші працівники досить успішно здали річний звіт. Відтак, сьогоднішня нарада - підведення риски та планування подальшої роботи. Питань, на які потрібно відповісти багато - це є і позитив і є недоліки. Сьогодні також будуть нагороджені найкращі підприємства, які були відібрані шляхом таємного по відділах голосування. Були проаналізовані всі показники обрано кращих. Окрім того, цьогоріч вперше була запроваджена нова номінація - за відмінний потяг до першості, згуртованість, колективний дух й ефективність роботи».

«Колегія буде надзвичайно ефективною, оскільки на ній також присутні не тільки керівники підприємств, головні спеціалісти, але й основна ланка - лісничі, керівники структурних підрозділів. Це люди, які на своїх лісівничих плечах несуть таку працю, як лісорозведення, лісовідновлення, рекреаційні напрямки і тому подібне. Варто зазначити, що минулий рік був надзвичайно складним, але ми достатньо серйозно попрацювали. Слід звернути увагу й на виконання основних фінансово-господарських показників в загальному по управлінню, які виконано в запланованих обсягах - зросли обсяги реалізації продукції, продуктивність праці та рівень заробітної плати працівників. Всі підприємства завершили рік із прибутком. Перш за все варто зосередитися на зростанні заробітної плати. У 2017-му році середня плата одного штатного працівника на підприємствах управління складає 8735 гривень. Вважаю, що це позитив, адже в першу першу чергу люди мають відчувати значущість та цінність своєї роботи, працювати на результат і відчувати, що лісівнича галузь має надійний тил та гарантує стабільність. Впевнений, що завдяки професіоналізму та досвіду, трудовому настрою і відповідальному ставленню до своїх професійних обов'язків лісівникам Закарпаття вдасться реалізувати всі намічені плани і внести гідний скарб у розвиток області».

 

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар:


(I can not read the code)