Акція “Майбутнє лісу у твоїх руках”

ДП «Довжанське ЛМГ», повідомляє, що 21 березня 2016 року з нагоди "Всесвітнього дня лісу» та   на виконання Положення про проведення щорічної Акції Держлісагентства "Майбутнє лісу у твоїх руках"...

ДП «Довжанське ЛМГ», повідомляє, що 21 березня 2016 року з нагоди "Всесвітнього дня лісу» та   на виконання Положення про проведення щорічної Акції Держлісагентства "Майбутнє лісу у твоїх руках" (затверджене наказом Держлісагентства від 11.03.2013р. №47)» та з метою розширення еколого-лісівничої пропаганди і просвіти населення, поширення знань про ліси та їх важливість для існування життя на планеті, виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, забезпечення зацікавленості у збереженні лісових насаджень, дотримання правил поведінки в лісі, роз'яснення широким колам громадськості важливості створення лісових насаджень, ознайомлення та надання можливості учнівській молоді, представникам громадськості взяти участь у роботах з лісовідновлення та лісорозведення , підвищення довіри громадськості до діяльності лісогосподарської  галузі проведе  Акцію “Майбутнє лісу у твоїх руках” за участю лісництв та учнівської молоді.

Посадка відбудеться у Загатському лісництві кв. 12 вид. 30.1, ур. «Гат», площа – 0,7 га, порода – Дс, Яв, Кші, Гхч. У зв'язку з погодніми умовами, дата Акції може бути змінена.

На Акцію запрошені голова та представники Іршавської РДА, голова та представники  Іршавської РР, голови сільських рад, представники ЗМІ та всі бажаючі.

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар:


(I can not read the code)